top of page
Johdanto

Vuosikymmenien merellä liikkumisen aikana olen ihmetellyt usein, miksi ei ole palveluja saaristossamme ihmisille, jotka eivät ole veneilijöitä?

Tätä ovat ihmetelleet myös monet ihmiset minulle kun tulee puhe saaristomerestä ja sen huikeudesta. 
Myös maailmalla kiertäneenä ja useissa eri maissa veneilytyspalveluita seuranneena olen myös ihmetellyt, miksei täällä ole aidosti veneajelutuspalvelua joka vie asiakkaat haluaamansa paikkaan kivalla ja nopealla veneellä?
Miten näin hieno ja ainutlaatuinen paikka ollaan onnistuttu pitämään salassa jopa Suomalaisillekin? 
Ilman venettä ja veneilytaitoja ei mahdollisuuksia päästä hienoimpiin paikkoihin saaristossa, ei kokea sitä ainutlaatuisuutta minkä voi kokea vain ja ainoastaan veneen kanssa.
Lossit ja hidaskulkuiset yhteysvenepalvelut eivät ole sama asia kuin päästä veneellä saariston ytimeen ammattitaitoisen kuljettajan viemänä upealla siihen juuri tarkoitetulla veneellä.

Näihin kysymyksiin ja ihmettelyihin löytyi vihdoinkin vastaus: Saariston Venematkat Oy!

Yksinkertaisiin kysymyksiin yksinkertainen vastaus on aina paras, ja tulevana kesänä Saariston venematkat tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden päästä seikkailemaan ainutlaatuiseen saaristoomme upealla ja nopealla veneellä.
Saaristokierroksilla suosittelemme luonnollisesti pitkän kokemuksen ansiosta hienoja paikkoja, mutta otamme myös asiakkaan toiveet aina huomioon.
Lisäksi eri yhteistyökumppanit tuovat oman lisänsä palveluihimme joilla haluamme kannustaa ja elävöittää saariston yrityksiä ja tuoda heitä esiin.

uusikaupunki2

Veneen kotisatama on Taivassalo, joka sijaitsee keskellä upeaa saaristoa Turku-Uusikaupunki puolessa välissä. Taivassalosta pääsee ahvenanmaan puolella noin tunnissa. Pääasiallinen ajelutusalueemme on saariston länsipuoli Turusta aina Uuteenkaupunkiin asti sekä Ahvenanmaan puoleinen saaristo.

Veneen valinta ja esittely

Veneen etsinnässä oli useita kriteereitä, joita vuosikymmenien kokemus mereltä oli hionut valmiiksi ja oli hyvänä apuna valintatyössä. 
Luettelo sisälsi mm. Kotimaisuus, tunnettavuus, yleisesti arvostettu, meriominaisuudet,urheilullinen,tyylikäs,mukava, moottori Yamaha...jne ehtoja perusominaisuuksiin oli jo paljon.
Lisäksi halusimme panostaa matkustus mukavuuteen erityisesti, hyvät tilat matkustajille, ilman umpikattoa eli ns. Day Cruiser jossa ollaan tuulelta suojassa ja saadaan katto päälle tarvittaessa. Ovellinen WC sekä lämmitys oli oltava.
Ja mitä enemmän kriteereitä mietimme sitä varmemmmin valinta osoitti vain yhteen suuntaan. 

 

Suunta oli Finnmaster T8, joka on kansainvälisestikin palkittu, monipuolinen ja erityisesti Suomalainen vene joka soveltuu palveluumme täydellisesti.
Moottoriksi valikoitui Yamaha 350hv moottori, joka tarjoaa luotettavan ja varman kuljetuksen jossa puhti riittää vaativammankin asiakkaan tarpeisiin. 

Laadukas vene laadukkailla matereiaaleilla. Samaan aikaan urheilullinen ja mukava sekä tilaratkaisuiltaan toimiva.

Finnmasterin konsepti Smart Design tuo veneilyyn juuri sitä tunnelmaa ja tuntua jota unohtumaton saaristokokemus tarvitseekin.

kuva.png
Tutustu tarkemmin veneeseen:
bottom of page